Εκδόθηκαν οι κωδικοί των φοιτητών για το ΕΥΔΟΞΟΣ

Στα πλαίσια του έργου της μηχανογράφησης των γραμματειών, που ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2010, οι φοιτητές θα λάβουν έντυπο με τα προσωπικά τους στοιχεία/κωδικούς λογαριασμού χρήστη.

  1. Τα στοιχεία αυτά θα είναι απαραίτητα για την πρόσβαση στη νέα ηλεκτρονική υπηρεσία ολοκληρωμένης διαχείρισης συγγραμμάτων ΕΥΔΟΞΟΣ που από φέτος θα είναι ο μόνος τρόπος για δήλωση και παραλαβή συγγραμμάτων.
  2. Με τα ίδια στοιχεία/κωδικοί αυτά θα είναι δυνατή ή πρόσβαση στην ηλεκτρονική υπηρεσία δήλωσης μαθημάτων, ανακοίνωσης βαθμολογιών κ.α. που βρίσκεται στην διεύθυνση https://unistudent.duth.gr (διαθέσιμό προς το παρόν μόνο για τους φοιτητές εγγραφής 2010).
  3. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών αποφασίστηκε να χρησιμοποιούνται τα ίδια στοιχεία/στοιχεία και για τις υπηρεσίες του Κέντρου Διαχείρισης Δικτύων (όπως webmail, eclass, VPN, WiFi κ.α.) και να διαγραφούν οι παλιοί λογαριασμοί στις 30 Νοεμβρίου 2010.

Οι κωδικοί θα διανέμονται από Δευτέρα 11/10/2010 από την αίθουσα υπολογιστών (κτίριο ΠΡΟΚΑΤ) καθημερινά από 15:00-18:00.

Advertisements

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...