ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στα πλαίσια του έργου της μηχανογράφησης των γραμματειών, που ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2010, οι φοιτητές εγγραφής απο το 2007 έως και το 2010 θα λάβουν έντυπο με τα προσωπικά τους στοιχεία/κωδικούς λογαριασμού χρήστη.

  1. Τα στοιχεία αυτά θα είναι απαραίτητα για την πρόσβαση στη νέα ηλεκτρονική υπηρεσία ολοκληρωμένης διαχείρισης συγγραμμάτων ΕΥΔΟΞΟΣ που από φέτος θα είναι ο μόνος τρόπος για δήλωση και παραλαβή συγγραμμάτων.
  2. Με τα ίδια στοιχεία/κωδικοί αυτά θα είναι δυνατή ή πρόσβαση στην ηλεκτρονική υπηρεσία δήλωσης μαθημάτων, ανακοίνωσης βαθμολογιών κ.α. που βρίσκεται στην διεύθυνση https://unistudent.duth.gr (διαθέσιμο προς το παρόν μόνο για τους φοιτητές εγγραφής 2010).
  3. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών αποφασίστηκε να χρησιμοποιούνται τα ίδια στοιχεία/στοιχεία και για τις υπηρεσίες του Κέντρου Διαχείρισης Δικτύων (όπως webmail, eclass, VPN, WiFi κ.α.) και να διαγραφούν οι παλιοί λογαριασμοί στις 30 Νοεμβρίου 2010.
Οι κωδικοί θα διανέμονται από Δευτέρα 11/10/2010 έως 12/11/2010 από την αίθουσα υπολογιστών (κτίριο ΠΡΟΚΑΤ) καθημερινά από 15:00-18:00.

Οι φοιτητές εγγραφής πριν το 2007 θα λάβουν επίσης έντυπο με τα προσωπικά τους στοιχεία/κωδικούς λογαριασμού χρήστη. Η σχετική ημερομηνία διάθεσης των αντίστοιχων κωδικών θα ανακοινωθεί σύντομα. Σχετικά με τους φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη φοίτησης:

  1. Στη δήλωση συγγραμμάτων που θα υποβάλλουν στον Εύδοξο θα πρέπει να συμπληρώσουν το πραγματικό εξάμηνο φοίτησης τους (δηλ. αν κάποιος μπαίνει στο 8ο έτος φοίτησης το τρέχον εξάμηνο που πρέπει να δηλώσουν είναι το 15).
  2. Οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη φοίτησης δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα εφόσον πληρούνται και οι τρεις παρακάτω προϋποθέσεις :
  • Ο αριθμός των συγγραμμάτων που ήδη έχουν παραλάβει δεν υπερβαίνει το συνολικό αριθμό των υποχρεωτικών και επιλεγόμενων μαθημάτων που απαιτούνται για τη λήψη του πτυχίου.
  • Η Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος τους δεν διαθέτει τα αντίστοιχα συγγράμματα για δανεισμό.
  • Δηλώνουν υπεύθυνα και γνωρίζοντας τις συνέπειες του νόμου περί ψευδούς δηλώσεως πως τα συγγράμματα που θα παραλάβουν, τα λαμβάνουν με τη μορφή δανεισμού και υποχρεούνται να τα επιστρέψουν μετά την πάροδο ενός έτους στη βιβλιοθήκη του Ιδρύματος τους.
Advertisements

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...